11 mei 2021

HEMELVAARTSDAG Dagje Hardenberg, altijd een goed idee

Donderdag 13 mei is het HEMELVAARTSDAG! Een heerlijk lang weekend is in aantocht. Ook dit jaar vieren we deze dag anders dan anders. Bekijk hieronder tips voor inspiratie om er een heerlijk dagje van te maken.

TIP 1: Ga lekker wandelen in het prachtige stadpark ‘Vechtpark’. Winkelstad Hardenberg ligt aan de Vecht en aan een mooie nieuw park. Het ziet er naar uit dat het een mooie lentedag gaat worden. Of je traditioneel gaat ‘dauwtrappen’ of iets later deze wandeling maakt. Dat is aan jou!

TIP 2: Breng een bezoek aan het terras. Wat is er fijner dan om na een wandeling even uit te puffen op één van onze terrassen. Winkelstad Hardenberg kent meerdere plekken hiervoor. De terrassen zijn van 12.00 – 18.00 uur geopend!

TIP3: Fietsen met een picknickmand voorop! Shop bij de lokale winkels een heerlijke mand met lekkernijen bij elkaar en stap daarna op de fiets om de omgeving te ontdekken.

TIP 4: Shop till you drop! De winkels van Stad Hardenberg zijn open tijdens Hemelvaartsdag van 13.00-17.00 uur! Dus shoppen maar!!! Bekijk de poster

TIP 5: Kunstwandeling. Benieuwd naar alle kunst in Hardenberg? Loop eens mee met de kunstroute, daar kom je alle kunst tegen! Bekijk de route.