Vervul jouw goede voornemens in Hardenberg!

2023 is voorbij, 2024 is net van start gegaan en de goede voornemens staan alweer voor de deur! Jouw goede voornemens vervullen in Hardenberg? Dat kan zeker! Lees snel verder.
Voor degene die nog geen goede voornemens opgesteld hebben: lees snel verder voor inspiratie!

1 Eet gezond (& lokaal!)
In Hardenberg hebben we een heleboel ondernemers die lokaal én gezond eten verkopen. Denk bijvoorbeeld aan het Kaaskeldertje, het Streekhuus, de Rokermolen en nog veel meer… Je vind alle winkels hier.

2 Sporten
In het centrum van Hardenberg zit sportschool UltraGym gevestigd. Met moderne apparatuur en een scala aan groepslessen biedt UltraGym Hardenberg de perfecte omgeving om aan je goede voornemens te werken. Of dit nou afvallen, aankomen of fit worden is. Bij UltraGym kan het allemaal.

3 Steun de ondernemers!
In een tijd waarin alles draait om de online wereld is het juist super belangrijk om de fysieke winkels te blijven steunen. Ga de deur uit en ga eens lekker op pad. Hardenberg heeft zoveel mooie winkels te bieden. Van kleding, tot elektronica tot aan verzorgingsspullen. Je vindt alles bij onze ondernemers!

4 Meer lezen
Lezen verminderd je stress, vergroot je kennis, bevorderd de slaap en is bovenal ook nog eens heel erg leuk! Pak eens vaker een boek in plaats van je telefoon. Heb je niet zo’n grote spanningsboog? Misschien is een tijdschrift dan meer jouw ding. Voor boeken en tijdschriften kan je terecht bij Boekhandel Heijink en bij de Bruna. Veel leesplezier 📚

5 Ga meer de deur uit!
Ondanks de koude wintermaanden is het super goed om wat meer de deur uit te gaan. Even een frisse neus nemen tijdens dat je een rondje maakt in de stad.
Tip: tot en met half januari kan je de Lichtjesroute Hardenberg nog lopen! De boekjes van de speurtocht zijn verkrijgbaar bij Blij!