14 november 2021

Feestelijke drive-trough!

Zaterdag 13 november was het eindelijk zo ver, Sinterklaas is weer in het land! En dit is gevierd met een feestelijke corona-proof Drive Through op het Wilhelminaplein, waar Sinterklaas met zijn pieten een groot feest heeft gevierd. De pieten waren Sinterklaas kwijt op de boot en hadden hard gezocht, maar Sinterklaas was al in Nederland en hebben de pieten hem gelukkig weer gevonden!

De Drive Through was leuk en de sfeer was feestelijk, iedereen was blij om Sinterklaas weer te zien! Er waren allemaal pieten die aan het rond lopen, dansen, springen, pepernoten bakken en aan het uitdelen waren. En natuurlijk was Sinterklaas er! Iedereen in de auto kreeg even zijn aandacht en/of een high five.

Het leuke evenement zorgde wel voor een kleine opstopping, maar eens per jaar, moet dit kunnen toch? De kinderen waren blij, hingen met hun hoofd buiten de autoramen, stonden op de autostoelen om boven uit het dak van de auto te kunnen kijken, hadden tekeningen en mooie gedichten gemaakt. Ook hadden ze eten voor Ozosnel meegegeven aan de pieten gegeven. Kortom het was een geslaagde Drive Through!

Ben jij Sinterklaas en zijn pieten misgelopen? Of wil je ze nog een keer zien? Kom dan kijken of meedoen met de aankomende activiteiten. De inkoopmiddag met de Sint en pieten in de stad. Wij hopen jou te zien!