Winterse activiteiten bij de Koppel!

Op woensdagmiddag 8 februari staan er twee winterse activiteiten op de planning van de Groene Karavaan, die plaats vinden bij de Koppel!

IceKids: Het blotevoetenpad in de winter
Brrrrr… we gaan op avontuur! Kom je met ons mee? Van 13:30 tot 14:30 uur loop je samen met een groep het blotevoetenpad door de Koppeltuinen. Want op blote voeten lopen is een ontzettend leuke en spannende manier om letterlijk in contact te komen met de natuur. Je loopt samen met de groep een parcours over verschillende ondergrond, van zacht gras tot zand, en van fijn grind tot grote keien. Als je weer terug bent ga je samen met de groep heerlijk opwarmen met warme chocomelk en een stroopwafel. Ben jij er ook bij? De IceKids tocht is voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Beleef Natuur in Hardenberg: het magazine
Om 15:00 uur volgt er een presentatie en excursie exclusief voor leden van de Facebookgroep Natuur in Hardenberg. Het nieuwe magazine zal gepresenteerd worden en vanaf 15:30 uur ga je samen met een groep op excursie door het Vechtpark. Mocht er op het moment van de excursie hoog water zijn, dan ga je met de groep op hoogwaterexcursie met een aantal specialisten als gids. Bij ‘normale’ omstandigheden ga je met de groep en de schrijvers van het magazine op pad. Na de excursie kom je nog even gezellig bij de Koppel bij elkaar onder genot van glühwein en een kaasplankje.

Meld je aan!
Voor beiden activiteiten kan je je aanmelden via het e-mailadres [email protected] of even bellen naar 0523 273388. Voor de IceKids tocht hanteren we een maximale groep van 15 kinderen, wacht dus niet te lang met aanmelden!

Lees meer