Vechtival XL

Op 4 juni is er eindelijk weer een Koppel Vechtival en wat voor een: Het Vechtival XL! In de Koppeltuinen en in het Vechtpark zijn van 12.30 uur tot 17.00 uur allerlei natuur- en cultuurbelevingsactiviteiten te vinden, aan en op de Vecht. Van vaarexcursie tot Shantykoor, van waterdiertjes tot Koppelkletskousen. Maar natuurlijk ook lekker (lui) genieten!

Het Vechtpark is na 10 jaar gereed en dat vieren we met iedereen op het Vechtival XL. In de Koppeltuinen barst het van de activiteiten: waterdiertjes kijken, broodjes bakken, hommelkastjes of slingers maken, demo’s midwinterhoorn maken en jachthonden, Koppelkletskousen, oudhollandse spelen, muziek en tai chi, en een heerlijk terras-in-het-gras. Ook kunt u met de zomp naar de Rheezermaten varen.

Vanaf De Koppel is er een wandelroute door het Vechtpark naar de haven, langs de Kanovereniging met onderweg gezellige muziek, activiteiten en versnaperingen. Vanaf de haven zijn er verschillende mogelijkheden om terug te varen. Starten bij de haven kan ook. Graag tot ziens op 4 juni!

Kijk voor het actuele programma op www.dekoppel.com of www.facebook.com/vechtival

Lees meer