The Stones vs The Beatles Battle

Het verhaal, de hits en de vete van de 2 grootste bands ooit!

De battle wie nou de grootste band ooit was krijgt natuurlijk een vervolg na de succesvolle eerste tournee en is nu ook te zien in De Voorveghter! Koopt u uw kaart voor het Stones-, Beatles- of het neutrale vak?

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam.

In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater!

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatlesnummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, While my Guitar Gently Weeps.

Verder: Emanuelle Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Peter Krako, Maarten Molema én Syb -Mick- van der Ploeg.

Wanneer: 21 januari 20.15 uur
Waar: Theater de Voorveghter

https://www.voorveghter.nl/programma/TheStonesvsTheBeatlesBattle

Lees meer