Slobberfeest

Wij gaan weer knallen! De 21e editie Slobberfeest komt er aan…

Donderdag 18 en vrijdag 19 augustus wordt de 21e editie van het Slobberfeest gehouden. Na twee jaar stilte is er weer een spetterend programma tijdens het 2-daagse zomerfestival als afsluiter van de bouwvak met bands die op dit moment de trendsetters van de Nederlandse muziekwereld zijn. Het Wilhelminaplein in Hardenberg wordt omgetoverd tot feestarena, de entree is gratis en vanaf 20.00 uur barst het feest los.

Op donderdag niemand minder dan party- en coverband Lead! Energiek, interactief en 100% live! Vijf heren en een charmante dame met maar één doel: Feest! Wanneer deze coverband het podium betreedt, is er geen houden meer aan. Je wordt meegesleurd van de ene hit in de andere en stilstaan is niet meer mogelijk. Ook komt onze grote vriend Jan Biggel even het plein op de kop te zetten. Zijn grootste hit is natuurlijk ‘Ons moeder zeej nog’ en zijn nieuwste knaller ‘Stuiteruh’ stijgt op dit moment in de hitlijsten. Het is pas feest als Jan Biggel is geweest!

Vrijdag staat in het teken van Empire, de pop-rock sensatie van Nederland!
Deze ijzersterke vijfkoppige coverband heeft een knallend en veelzijdig repertoire: van de recente hits tot klinkende klassiekers en echte feestnummers. Het gitaargeweld van AC/DC en charmes van Andre Hazes worden gecombineerd met de power vocals van Bruno Mars en de ultieme klanken van Queen. Laat je omver blazen met een goudgele rakker in je hand! Summer-Vibes DJ JEWE zal het publiek opzwepen met de nieuwste zomerse hits, garantie voor een grote feestsensatie op het plein!

Meer info op Slobberfeest.nl en de social media kanalen.

Lees meer