Sint’s Wandeling 2024

Op donderdag 28 november neemt Sinterklaas jullie mee op een bijzondere Sint’s Wandeling door het centrum van Hardenberg! Kinderen en hun ouders kunnen genieten van een magische avondwandeling vol verrassingen en ontmoetingen met Sinterklaas en zijn Pieten.

Tijdens Sint’s Wandeling trekt Sinterklaas door de straten van Hardenberg, waarbij hij verschillende stops maakt om de kinderen te begroeten, handjes te schudden en samen op de foto te gaan. De Pieten zorgen onderweg voor leuke interacties en delen natuurlijk ook lekkernijen uit.

De route van Sint’s Wandeling gaat langs sfeervol verlichte straten en prachtig versierde etalages, waardoor het centrum van Hardenberg extra feestelijk aandoet. Volg de routekaart en ontdek alle verrassingen die Sinterklaas en zijn Pieten voor jullie in petto hebben.

Dit evenement is een geweldige gelegenheid om samen met het hele gezin de magie van Sinterklaas te beleven en herinneringen te maken. Vergeet niet je verlanglijstje of tekening mee te nemen voor Sinterklaas!

Kom naar het centrum van Hardenberg op 28 november en geniet van een betoverende avond tijdens Sint’s Wandeling. Tot dan!

Lees meer