Show: South African Road Trip

ROOTS!

Na het succes op Londen West End komt South African Road Trip met een gloednieuwe voorstelling naar De Voorveghter!

ROOTS! zit boordevol muziek die recht uit het hart komt. Ga mee op een unieke en authentieke reis door Zuid-Afrika en laat je onderdompelen in de rijke tradities van de prachtige Xhosa cultuur.
Veertien musici en dansers uit Kaapstad performen vol passie en energie én vertellen indringende en persoonlijke verhalen. Ze nemen ons mee naar hun oorsprong. Openhartige en hartverwarmende verhalen over het dagelijkse leven worden afgewisseld met verhalen over de geschiedenis van Zuid-Afrika. Welke verbindende rol speelt muziek in hun cultuur?

Traditionals, gespeeld op authentieke instrumenten, worden afgewisseld met nummers als ‘Pata Pata’ van Miriam Makeba, ‘Fast Car’ van Tracey Chapman en ‘Here Comes the Sun’ van The Beatles. Nummers die verrassend genoeg ook onderdeel zijn van onze roots.

ROOTS! prikkelt de zintuigen met opzwepende live muziek, een prachtig videodecor en ritmische Afrikaanse dans!

Met gratis inleiding 19.30 uur
Voorafgaand aan de voorstelling is er een inleiding in onze foyer. Deze wordt gegeven door Albert Klein Kranenburg, de regisseur van deze voorstelling. De inleiding begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk op vertoon van een toegangskaartje voor de voorstelling.

📍Theater de Voorveghter
🕙 20:15 uur

Lees meer