Race Event 2024

Op zaterdag 24 en zondag 25 augustus transformeert De Markt in Hardenberg tot een spectaculair raceparadijs tijdens het Race Event! Van 10.00 tot 17.00 uur kunt u genieten van spannende races, indrukwekkende voertuigen en leuke activiteiten voor het hele gezin.

Het Race Event biedt een unieke kans om diverse racemodellen van dichtbij te bekijken en te ervaren. Bewonder de snelheid en het vakmanschap van de deelnemende voertuigen, en laat u verrassen door spectaculaire demonstraties en races. Voor de jongere bezoekers zijn er interactieve activiteiten en racesimulaties waar zij hun eigen racekunsten kunnen testen.

Naast de races en demonstraties zijn er tal van eet- en drinkkraampjes, zodat u tussendoor kunt genieten van een hapje en een drankje. Het Race Event is de perfecte gelegenheid voor autoliefhebbers en gezinnen om een dag vol actie en plezier te beleven.

Kom naar De Markt in Hardenberg op 24 en 25 augustus en ervaar de adrenaline en spanning van het Race Event. Zorg dat u erbij bent!

Lees meer