Pieten Beweegfestijn 2024

Op zaterdag 30 november wordt het centrum van Hardenberg omgetoverd tot een sportieve speeltuin tijdens het Pieten Beweegfestijn! Kinderen kunnen zich uitleven op allerlei leuke en uitdagende beweegactiviteiten, begeleid door de Pieten van Sinterklaas.

Het Pieten Beweegfestijn biedt een gevarieerd programma met activiteiten zoals hindernisbanen, springkussens, balanceerparcours en nog veel meer. De Pieten zijn er om de kinderen aan te moedigen, mee te doen en hun kunsten te laten zien. Of je nu wilt klimmen, klauteren, springen of rennen, er is voor ieder wat wils.

Het evenement is gratis en toegankelijk voor alle kinderen. Trek je sportieve schoenen aan en kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar het centrum van Hardenberg voor een dag vol beweging en plezier. Ouders kunnen ondertussen genieten van een kop koffie bij de lokale horeca of een rondje shoppen in de gezellige binnenstad.

Kom naar Hardenberg op 30 november en doe mee aan het Pieten Beweegfestijn. Een dag vol actie, plezier en onvergetelijke momenten wacht op jullie. Tot dan!

Lees meer