Website

Op verhaal kopen bij De Koppel

Zaterdag 28 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur kunt u heerlijk op verhaal komen bij de Vecht.

Natuuractiviteitencentrum De Koppel, Vechtstraat 8, Hardenberg biedt deze middag tal van leuke activiteiten voor het hele gezin aan. De activiteiten zijn gericht op het beleven van de natuur.

Thema van de middag is ‘Op verhaal komen’. Dat voelt als een relaxte middag met muziek en een hapje en dat is ook zo! Maar het is ook letterlijk. Op de aangemeerde zomp Grammesberghe vertelt de band ‘Koffers’ muzikale verhalen. Zij wisselen ieder halfuur af met The Switchbacks, een Bluegrass duo uit Rotterdam.
De Koppelkletskousen zijn her en der in het veld te vinden: bijzondere types met hun eigen natuurverhaal. Het verhaal van de bijen zoemt rond de bijenstal, met de mogelijkheid om diverse soorten honing te proeven.

Een greep uit wat er verder te doen is deze middag:
* Terras in het gras: lekker zitten in de Koppeltuinen, met uitzicht op de Vecht en de zomp. Er zijn koffie, thee en drankjes verkrijgbaar, alsmede lekkere hapjes van De Stadsmarkt.
* De Napoleon vaart twee keer richting Diffelen; een unieke kans om de herontwikkeling oude meanders te bekijken.
* Diverse schippers uit de regio nemen je mee op korte tochtjes met hun eigen verhaal.
* Altijd al een Canadese kano willen uitproberen? Pak je kans.
* Broodjes bakken bij de vuurschaal in de Koppelvijver.
* Je eigen thee maken in de moestuin.
* Genieten van de activiteiten in de tuin: vogelquiz, dennenappelspel, waterdiertjes kijken bij de vijver en het blotevoetenpad.

ENTREE is gratis. Wel is registratie bij de ingang verplicht en moeten bezoekers klachtenvrij zijn. In het terrein geldt 1,5 meter afstand.

Voor meer informatie, bel 0523-273388. Volg de Koppel socials voor het laatste nieuws!

www.dekoppel.com

Lees meer