Muziek voorstelling: Fleetwood Mac

The Incredible Story

Een daverend, uniek eerbetoon door één van de beste live-acts uit de Lage Landen!

We hebben ze dit seizoen weer kunnen boeken, The Cosmic Carnival! Zij nemen  je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac.
Zeg je Fleetwood Mac, dan zeg je powerblues. De Brits/Amerikaanse formatie overleefde talloze bezettings-wisselingen en een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham.

Deze voorstelling is een absolute must-see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit bijzondere eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’, ‘Dreams’, ‘Go Your Own Way’ en ‘Little Lies’ en daarnaast veel aandacht voor de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Deze leidden uiteindelijk tot het veelgeprezen album ‘Rumours’, tot op de dag van vandaag een van de best verkochte albums aller tijden.

Een intense, 2,5-uur durende voorstelling, gebracht met de voor Fleetwood Mac noodzakelijke passie en toewijding. Al vijf seizoenen en bijna 150 voorstellingen lang met verve gespeeld door Grote Prijs van Nederland winnaar The Cosmic Carnival.

📍Theater de Voorveghter
🕙 20:15 uur

Lees meer