Muziek voorstelling: Christmas with Anúna

A Whisper of Paradise

Het internationaal, klassiek geschoolde koor Anúna doet bij menig muziekliefhebber het hart sneller kloppen. Zij betoveren een ieder met engelengezang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse. Anúna excelleert zowel in het traditionele als het eigentijdse klassieke genre en de zeldzaam mooie meerstemmigheid verraadt een grote geoefendheid en discipline.

Al jarenlang trekken de klassiek geschoolde zangers en zangeressen wereldwijd volle zalen tijdens hun theater- en kerkentours. Wat hen extra bijzonder maakt is het directe contact met het publiek. Regelmatig bewegen zij zich al zingend gracieus door de gangpaden waardoor je letterlijk omringd bent door loepzuiver engelengezang, ritmische songs en meditatieve Gregoriaanse liederen.

Anúna put de inspiratie voor zijn rijkgeschakeerde repertoire zowel uit religieuze bronnen als uit oude wereldse folkverhalen. Veel van hun gezangen dateren uit de middeleeuwen. Het kerstprogramma bevat bekende kerstliederen zoals Silent Night en Away in a manger, maar ook meer eigentijdse songs. Anúna creëert door de combinatie van adembenemend mooie a capellazang, prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht een sfeer die de luisteraar niet meer loslaat.

Een kerstconcert van Anúna brengt je gegarandeerd in hemelse sferen. Dit keer niet op het toneel van De Voorveghter, maar in de sfeervolle setting van de Höftekerk.

📍Theater de Voorveghter
🕙 20:15 uur

Lees meer