Muziek: the Beatles Revival

Beatles Tribute band

“She loves me, yeah, yeah, yeah…” En wij houden van de Beatles!

Ongelofelijke gelijkenis met echte Beatles

The Beatles Revival behoort tot de beste tribute bands van dit moment. Deze Beatles tribute band uit Praag stond al op podia in heel Europa, tot en met de Cavern Club in Liverpool. De reden van de hand over hand toenemende populariteit van The Beatles Revival ligt aan de bijna ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles. Deze tribute band heeft dezelfde kapsels, de kostuums, kompleet met Chelsea Cavern Boots en de gebruikte instrumenten, apparatuur (Rickenbacker, Gretsch,Hofner, Ludwig en Vox) en zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! Deze perfecte ‘stage look’ is compleet dankzij de net als bij Paul McCartney linkshandig gespeelde bas.

Evenaart originele Beatles-sound

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klink zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP’s; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. Bekijk en beluister de video en overtuig uzelf!

Deze tribute band heeft dezelfde kapsels en kostuums, compleet met Chelsea Cavern Boots. Tel daarbij op dat elk nummer tot in detail zo griezelig perfect gebracht wordt, dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het origineel en je weet dat je een echte Beatles ervaring krijgt!

📍Theater de Voorveghter
🕙 20:15 uur

Lees meer