Midnight Walk 2024

Op vrijdag 13 december wordt het centrum van Hardenberg verlicht door de sfeervolle Midnight Walk! Iedereen kan deelnemen aan deze bijzondere wandeltocht door de feestelijk verlichte straten van onze prachtige stad.

De Midnight Walk biedt een unieke kans om Hardenberg op een heel andere manier te beleven. Tijdens de wandeling komt u langs diverse prachtig verlichte en versierde locaties.

Startpunt van de wandeling is op De Markt, waar u zich kunt inschrijven en uw routekaart ontvangt. Volg de route en laat u verrassen door de magische sfeer en de bijzondere bezienswaardigheden die speciaal voor deze avond zijn voorbereid. De route is geschikt voor jong en oud, en iedereen is welkom om mee te doen.

De Midnight Walk is niet alleen een leuke en gezellige activiteit, maar ook een mooie gelegenheid om samen met vrienden, familie en buurtgenoten te genieten van de winterse gezelligheid in het centrum van Hardenberg.

Kom op vrijdag 13 december naar het centrum van Hardenberg en beleef een onvergetelijke avond tijdens de Midnight Walk. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Lees meer