Micheline Van Hautem & Crescendo KNA

Brel & Brass

Zang: Micheline Van Hautem | Bastrombone: Jos Jansen (speciale gast)
Muziekvereniging Crescendo KNA 

Brel & Brass is het succesvolle project van zangeres Micheline Van Hautem rond de muziek van Jacques Brel. Deze avond samen met Muziekvereniging Crescendo KNA uit Gramsbergen. 

Brel & Brass blijkt een gouden formule; de muziek van Jacques Brel in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Inmiddels hebben al 60 edities van Brel & Brass plaatsgevonden met evenzoveel lokale of regionale orkesten. Alle arrangementen zijn nieuw, en speciaal voor Brel & Brass geschreven door toparrangeurs.

De Vlaamse Micheline Van Hautem is een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2001 met het succesvolle album Songs of Jacques Brel (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel.
 

Speciale gast tijdens Brel & Brass is de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.


Muziekvereniging Crescendo KNA
Muziekvereniging Crescendo KNA uit Gramsbergen is een fusie tussen twee orkesten. Na de mooie succesvolle concerten samen met Gé Reinders in De Voorveghter, is het orkest nu zeer verheugd om dit concert te mogen verzorgen met Micheline van Hautem en Jos Jansen.

Wanneer: Zaterdag 18 maart 20.15 uur
Waar: Theater de Voorveghter

https://www.voorveghter.nl/programma/Brel-Brass

Lees meer