Theatervoorstelling – Knock Out Comedy Crew

Nee, dat kan echt niet

Met hun stand up comedy show Nee, wij zijn geen boyband verrasten de mannen van Knock Out Comedy Crew menig theater met hun optreden. Na het succes van de vorige tour, kon een opvolger niet uitblijven en komen ze nu ook naar Hardenberg! 

Verwacht in de comedyshow Nee, dat kan echt niet pure stand-up comedy, de beste grappen, de briljantste typetjes, de hardste roast-jokes en messcherpe observaties. Wees voorbereid, want vanavond nemen de comedians geen blad voor de mond. Sommige zaken moeten nu eenmaal besproken worden, maar wat kun je tegenwoordig nog zeggen op het podium? Knock Out Comedy Crew is er helder in:  Je moet niet alles willen zeggen, maar we moeten wel alles kunnen zeggen. Deze avond is dus niet geschikt voor tere zieltjes of woke wappies zonder humor.

Met een line-up van vijf stand-up comedians (waarvan 1 MC) zetten deze mannen telkens een andere line-up neer. Ze nemen gast-comedians mee naar hun shows, zowel opkomend talent als gevestigde namen. Kwaliteit staat bovenaan en er zijn altijd 2-3 vaste comedians aanwezig van de Crew.
Een avond Knock Out Comedy Crew staat vooral garant voor veel lachen, onvervalste stand-up comedy, zonder rode draad!

Juist een nieuwe generatie publiek smult van deze vorm. Knock Out Comedy Crew bewijst dat ze theaterzalen kunnen vullen met jonger publiek. En onthoud goed, het is maar comedy hè, dus kom niet aan met: ‘Nee, dat kan echt niet’!

www.knockoutcomedy.nl

Wanneer : 5 november 20.15 uur

Waar : Theater de Voorveghter

Lees meer