Intocht Sinterklaas 2024

Op zaterdag 16 november verwelkomen we Sinterklaas en zijn Pieten weer feestelijk in Hardenberg! De intocht begint in de haven en trekt vervolgens door het centrum van de stad. Het belooft een dag vol blijdschap en verrassingen te worden voor jong en oud.

De boot van Sinterklaas zal aankomen in de haven van Hardenberg. Daar wordt hij feestelijk onthaald door de burgemeester, muzikanten en natuurlijk heel veel enthousiaste kinderen. Na de ontvangst in de haven maakt Sinterklaas met zijn Pieten een vrolijke tocht door het centrum van Hardenberg.

Langs de route is er van alles te beleven: muziek, dans en andere verrassende acts zorgen voor een feestelijke sfeer. Kinderen kunnen hun tekeningen en verlanglijstjes aan Sinterklaas geven en krijgen natuurlijk ook de kans om hem persoonlijk te begroeten.

In het centrum zijn speciale activiteiten, lekkernijen en cadeautjes te vinden. Ook de winkels doen mee met feestelijke etalages en speciale aanbiedingen.

Kom op 16 november naar de haven en het centrum van Hardenberg en vier de feestelijke intocht van Sinterklaas met ons mee. Het wordt een dag vol plezier en mooie herinneringen. Tot dan!

Lees meer