Halloween 2024

Op zaterdag 26 oktober wordt het centrum van Hardenberg omgetoverd tot een griezelig leuke plek tijdens de Halloween activiteiten! Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen jong en oud genieten van een dag vol spannende en feestelijke activiteiten.

Kom verkleed in je engste kostuum en doe mee aan de vele leuke activiteiten die we voor jullie in petto hebben. Er zijn verschillende workshops waar je je eigen Halloween decoraties en kostuums kunt maken, een pompoenensnijwedstrijd en schminkstations waar je jezelf kunt laten omtoveren tot een angstaanjagend personage.

Voor de kleintjes zijn er leuke spelletjes en een speciale trick-or-treat route door het centrum, waar ze langs verschillende winkels kunnen gaan om snoepjes op te halen. Daarnaast zijn er verhalenvertellers die spannende Halloween verhalen vertellen en kunnen kinderen meedoen aan een speurtocht vol mysterieuze aanwijzingen.

Het centrum zal aangekleed zijn met spookachtige decoraties en er is live muziek en entertainment om de feestelijke sfeer compleet te maken. Ook de horeca doet mee met speciale Halloween menu’s en traktaties.

Mis deze griezelig gezellige dag niet en kom op 26 oktober naar het centrum van Hardenberg voor een onvergetelijke Halloween belevenis. We zien je daar!

Lees meer