Fashion Festival

Op zaterdag 20 april rolt het centrum van Hardenberg weer de rode loper uit! Met meerdere kleine modeshows door de hele stad, een Refashion Markt op de markt én gezellige muziek is er genoeg te doen tijdens het Fashion Festival. Laat je inspireren door de nieuwste trends en collecties van het voorjaar.

Het Fashion Festival biedt een leuk aantal activiteiten. Op de markt kun je helemaal losgaan op de refashionmarkt. Daar kun je snuffelen tussen de tweedehands mode, die nog heus wel een rondje meekan. Er staat een selfie booth met allerlei props voor leuke en gekke foto’s. Als klap op de vuurpijl zijn er op verschillende plekken in de stad modeshows. Je wordt hier getrakteerd op de nieuwste collecties in gezellige festivalsfeer. Geen enkel detail missen? Neem dan plaats op de zitjes rondom de rode loper.

Dat wordt genieten! Lokale winkels in de schijnwerpers “We kijken ernaar uit om de nieuwste voorjaarsmode letterlijk in de spotlight te zetten”, zegt Carlijn Bakker van De Blauwe Shop. “Op de rode loper is een compleet aanbod te zien voor jong en oud. De modezaken hebben de krachten gebundeld om een breed scala aan zelf samengestelde collecties te presenteren. Dat maakt dit evenement zo leuk. Alles wat je ziet, kun je dus gewoon lokaal shoppen. Met een enthousiaste werkgroep hebben we hard gewerkt om dit evenement op te zetten. We hopen dat we veel publiek mogen inspireren.”

Lees meer