Fashion Festival 2024

Op zaterdag 21 september wordt het centrum van Hardenberg omgetoverd tot een stijlvol modeparadijs tijdens het Fashion Festival! Van 11.00 tot 17.00 uur kunt u genieten van een dag vol mode, inspiratie en entertainment.

Het Fashion Festival biedt een veelzijdig programma met modeshows, waar de nieuwste trends en collecties worden gepresenteerd door lokale en regionale modewinkels. Ontdek de laatste herfst- en wintermode, en laat u inspireren door de stijlvolle outfits en accessoires die worden getoond.

Daarnaast zijn er diverse workshops en demonstraties, waar u tips en tricks kunt leren op het gebied van mode en styling. Voor de jongere bezoekers zijn er leuke activiteiten, zoals make-up workshops en een speciale kindermodeshow.

Kom langs en maak van de gelegenheid gebruik om te shoppen bij de vele modekraampjes en winkels in het centrum. Geniet van de levendige sfeer, de muziek en de culinaire hoogstandjes die verkrijgbaar zijn bij de foodtrucks en kraampjes.

Het Fashion Festival in Hardenberg is de perfecte gelegenheid om een gezellige dag uit te beleven met vrienden en familie, terwijl u zich laat onderdompelen in de wereld van mode en stijl.

Mis het niet en kom op 21 september naar het centrum van Hardenberg voor het Fashion Festival. Tot dan!

Lees meer