Cabaret show: Richard Groenendijk

Voor iedereen beter

Wegens het enorme succes komt Richard Groenendijk dit seizoen nógmaals in een aantal voor hem speciale theaters terug met ‘Voor iedereen beter’. En wat zij we blij dat De Voorveghter hier bij hoort!

Volgens de pers hoort Groenendijk thuis in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Afgelopen twee theaterseizoenen speelde Richard Groenendijk ‘Voor iedereen beter’ in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en laaiend enthousiast publiek op, maar ook de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. De prijs voor de beste voorstelling van het seizoen in de categorie entertainment. Het lied ‘Ik hoop het wel’ uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie MG Schmidtprijs.

‘Voor iedereen beter’ is onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard wel. Een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Meer dan 150.000 mensen gingen je al voor, dus kom ook van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

📍Theater de Voorveghter
🕙 20:15 uur

Lees meer