Black Fridayweekend 2024

Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staat Winkelstad Hardenberg in het teken van het Black Friday Weekend! Drie dagen lang kunt u genieten van spectaculaire aanbiedingen en kortingen bij de winkels in het centrum.

Dit is de perfecte gelegenheid om uw inkopen te doen voor de feestdagen. Met kortingen op mode, elektronica, speelgoed, woonaccessoires en nog veel meer, is er voor iedereen wel iets te vinden. Veel winkels hebben speciale acties en extra lange openingstijden om ervoor te zorgen dat u rustig kunt shoppen en profiteren van de beste deals.

Tijdens het Black Friday Weekend hangt er een feestelijke sfeer in het centrum van Hardenberg. Naast het shoppen kunt u ook genieten van culinaire hoogstandjes bij de lokale horeca, die met speciale aanbiedingen en menu’s inspelen op het winkelplezier.

Mis deze kans niet om uw favoriete producten tegen ongekend lage prijzen te scoren. Kom naar Hardenberg op 29 en 30 november en 1 december voor een geweldig Black Friday Weekend vol koopjes, gezelligheid en feestelijke verrassingen.

We zien u graag in Winkelstad Hardenberg voor het ultieme shopweekend van het jaar!

Lees meer