BBQ Festival Hardenberg

Op zaterdag 7 mei vindt er op het marktplein in Hardenberg de tweede editie van Barbecuewedstrijd van Hardenberg plaats. Deze wedstrijd is een samenwerking van winkelstad Hardenberg, Erik’s Grill & Chill en Stichting BBQ wedstrijd Nederland. Deze dag is een waar festijn voor je geur- en smaakpapillen! 
Deze wedstrijd telt officieel mee voor het Nederlands kampioenschap BBQ. Het kampioenschap bestaat uit 10 wedstrijden waarvan de vijf beste scores meetellen. De teams ontvangen van de organisatie vlees, vis, kip en groente. Zij dienen in de daarvoor gestelde tijd vier gerechten af te leveren aan de driekoppige jury, bestaande uit twee leden van de SBWN en één lokale fijnproever!
Van de gerechten die tijdens deze wedstrijd worden bereid kan je proeven en op hetzelfde plein worden BBQ-demonstraties gegeven en heerlijke gerechten verkocht. Laat je verrassen door oude en nieuwe BBQ-technieken. Loop rond, ruik, proef, leer en geniet! Daarnaast kan je genieten van de muziek die er gespeeld wordt en van een lekker drankje.
Lees meer

BBQ Festival Hardenberg

10-17 uur, Markt Hardenberg

Openingstijden

Zaterdag: Gesloten