27 november 2023

PRIJZENFESTIVAL 2023

Het leukste festival in Hardenberg? Dat is het Prijzenfestival. Maak 5 weken lang kans op prachtige prijzen in de vorm van winkelstad Hardenberg cadeaubonnen. Volle kaarten zijn nog in te leveren t/m 6 januari 2024!

Wat je moet doen?

Kom winkelen in het gezellige centrum van Hardenberg. Bij elke besteding tot 25 euro bij de deelnemende bedrijven ontvang je één actiekaart. Bij een besteding tot 50 euro ontvang je twee actiekaarten, tot 75 euro ontvang je drie actiekaarten en zo verder. Je vult je gegevens in en gooit de actiekaarten in één van de actiebussen die in de winkelstraten van Hardenberg staan. Het prijzenfestival begint op 23 november en duurt t/m 31 december. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Er zijn twee trekkingen waarin je kunt meedingen naar prachtige Winkelstad Hardenberg Cadeaubonnen!

Trekkingen

De trekkingen vinden plaats op dinsdag 12 december 2023 en dinsdag 9 januari 2023 om 9.00uur, ten overstaan van Vechtstede Notarissen Hardenberg bij Informatiepunt regio Hardenberg in Hardenberg.

Uitslagen

De uitslagen van de trekkingen vind je op de website en de sociale media van Winkelstad Hardenberg. Wordt de prijs niet afgehaald? Dan ontvangen prijswinnaars persoonlijk bericht.