Drijf-in Bioscoop 2024

Honderden mensen hebben vorig jaar in de haven van Hardenberg gekeken naar films als Pirates of the Caribbean en Bohemian Rhapsody. Op zitzakken vanaf de kade, maar ook in kano’s of eigen bootjes keken ze naar het grote scherm van de Drijf In Bioscoop. De bijzondere bioscoopervaring smaakte naar meer en komt daarom ook dit jaar weer terug!

 

Iedereen is welkom om op zaterdag 27 juli met zijn eigen boot(je). Dankzij de samenwerking met lokale bedrijven is het weer mogelijk om dit gratis evenement te organiseren. Er is een mooie mix van films. We beginnen om 11 uur ’s ochtends en eindigen met een prachtige muziekfilm om 21.00 uur.

Zien we je daar?

 

Programma 27 juli 2024

11.00 uur: Het Zandkasteel (deel 1)

14.00 uur: De Bellinga’s Vakantie op Stelten (70 min.)

16.00 uur: The Lion King, Nederlands gesproken versie 85 min.

18.30 uur: The Blues Brothers (128 min.)

21.00 uur: Mamma Mia (165 min.)

 

Gratis entree en popcorn

De hele dag door zijn er fantastische films te zien en de entree is helemaal gratis. Als kers op de taart krijg je bij binnenkomst een gratis bakje popcorn.

Zorg dat je erbij bent en beleef deze unieke filmervaring in de haven van Hardenberg. Kom en dobber mee met de magie van de Drijf-In Bioscoop!

NIEUW dit jaar! Wil je je eigen boot meenemen, maar is dat lastig op de fiets? Dan bieden we dit jaar een oplossing. We hebben een ‘Opblaasbar’, zodat je binnen no time in je bootje kan gaan dobberen.

Sponsoren

Moderna
Winkelstad Hardenberg
De Jong & Laan
Brunink
Voorveghter
DPL
Expedition Outdoor
De Kade
Troubadour
Watersportvereniging WSV
Gemeente Hardenberg
RUIM