Doe mee aan de dino speurtocht in Hardenberg en maak kans op 2 kaartjes voor Dinoland Zwolle!

Didi en Loek moesten op hun kleine broertje passen die nog in het ei zit. Ze waren zo druk aan het spelen dat ze helemaal niet door hadden dat het ei opeens verdwenen was. Didi en Loek gaan door het centrum van Hardenberg op zoek naar het het ei. Helpen jullie Didi en Loek met zoeken?
Zaterdag 5 augustus is er in het centrum van Hardenberg een super gave Dino speurtocht. Tijdens de speurtocht help je Loek en Didi hun verloren dinobroertje die nog in het ei zit weer te vinden. En alsof dat nog niet leuk genoeg is, kan je ook nog kans maken op 2 kaartjes voor Dinoland Zwolle! 

De speurtocht gaat van start en eindigt op het marktplein. De tocht kan gelopen worden vanaf 11 uur en tot 16 uur. Je wordt door de gezelligste straten van Hardenberg geleid. Hou je ogen goed open en spot de dino’s om je heen!

Deelnemen aan de speurtocht is gratis. Bij de start van de tocht ontvang je een boekje, hierin kan je vragen over dino’s beantwoorden. Door middel van deze vragen, leuke opdrachten en door het lopen van de route verzamel je letters. Uiteindelijk kom je er door alle letters achter elkaar te zetten achter wat er met het ei is gebeurd.

Als je de route succesvol hebt gelopen en alle opdrachten hebt voltooid kan je het formulier op de laatste pagina invullen. Lever dit formulier in bij de begeleiders en maak kans op twee kaartjes voor Dinoland Zwolle!

Veel plezier!