3 augustus 2023

Dinospeurtocht in Winkelstad Hardenberg

Zaterdag 5 augustus staat Winkelstad Hardenberg volledig in het teken van dino’s. Deze dag kun je oog in oog staan met grote dinosaurussen in Hardenberg. Of springen op een dinospringkussen. Houd je van zoeken? Dan kan je meedoen aan de dinospeurtocht samen met je familie of vrienden. De mini dinoshow start om 13.00 uur op de Markt in Hardenberg. Aansluitend is er een meet & greet met de verschillende dino’s! De speurtocht is van 11.00 – 16.00 uur te doen.

Dinofans opgelet! De Dino Experience Liveshow (on tour) laat je oog in oog staan met levensechte dinosaurussen. Miljoenen jaren geleden zouden deze imposante dieren zijn uitgestorven, maar niets is minder waar. Een stoere ranger neemt je mee op reis naar de bijzondere wereld van dinosaurussen.

Ga je liever zelf op ontdekking? Dan kan je meedoen aan een etalagepuzzeltocht met leuke dino-opdrachten. Meer informatie over de speurtocht lees je hier (link: https://winkelstadhardenberg.nl/dinospeurtocht-hardenberg/?_thumbnail_id=7715). Ps. Je kan met de speurtocht kaartjes winnen voor Dinoland Zwolle, hoe cool?

Het boekje is ook hier te downloaden

Meer informatie over de mini dinoshow lees je hier https://winkelstadhardenberg.nl/evenementen/mini-dinoshow/

Zien we jullie ook bij deze super gave dinodag in Hardenberg?