22 december 2021

Onze bezorgservice is terug!

Om de sluitende winkels een handje te helpen, kun je weer gebruik maken van onze eigen bezorgservice in Winkelstad Hardenberg! Het bezorgbusje zal weer door de straten van Hardenberg rijden om in deze tijden snel te kunnen leveren bij alle consumenten. Hierdoor wordt thuis vanaf de bank toch lokaal winkelen door de nieuwe breng – en haalservice weer een stuk gemakkelijker. Vandaag jouw producten besteld is vandaag óf morgen al in huis!

Hoe werkt het?
Met de bezorgservice wil Stichting Centrummanagement Stad Hardenberg (SCSH) de lokale ondernemers ontlasten, maar ook de consumenten meer gemak bieden. Het contact verloopt via de winkeliers. Mensen kunnen hun artikelen gewoon bij de winkels in Hardenberg bestellen. De winkeliers schakelen de bezorgservice in of brengen de bestelde spullen zelf bij de klant. Meerdere ondernemers brengen de pakketten rond tot de winkels weer open gaan. Duurzaam en tijdbesparend dus!

Binnenstad promoten
De bezorgservice is ook een originele manier om de binnenstad te promoten en Hardenberg op de kaart te zetten. Daarnaast wordt snelheid steeds belangrijker. Door de Bezorgservice Winkelstad Hardenberg worden de consumenten die online kopen getriggerd om lokaal te kopen. Je hoeft je huis niet meer uit en hebt je bestellingen ook nog sneller in huis.

Wil je gebruik maken van de bezorgservice? Vraag bij jouw favoriete winkel naar de mogelijkheden. Laten we onze locals supporten. Zo staan we samen sterk!