Cocktailrecept: Frozen strawberry daiquiri

Als je aan zomer denkt denk je al snel aan ijs en een lekker koud drankje. Wat is er nou beter dan een mix van die twee? Met deze hemelse Frozen Strawberry Daiquiri is het genieten geblazen. Als je van aardbeien houdt is dit het perfecte zomerdrankje voor jou. Pak je blender, doe je schort aan en laten we beginnen met het maken van deze heerlijke frozen cocktail. 

Ingrediënten
– 250 gram bevroren aardbeien
– 60 ml witte rum
– 30 ml vers limoensap
– 2 eetlepels suikersiroop (optioneel)
– Een handvol ijsblokjes
– Verse aardbeien en limoenschijfjes als garnering

Stappen

Stap 1: Bereid je smaakpapillen voor
Sluit je ogen en stel je voor dat je op een tropisch strand bent, omringd door wuivende palmbomen en een zachte bries. Neem een diepe ademhaling en voel de zomerse vibes. Je bent er helemaal klaar voor!

Stap 2: De voorbereiding
Verzamel alle benodigde ingrediënten op je aanrecht en zorg ervoor dat je blender klaar is voor actie. Zet een vrolijk zomerdeuntje op om in de stemming te komen.

Stap 3: Blend it up!
Gooi de bevroren aardbeien, witte rum, vers limoensap en suikersiroop (indien gewenst) in de blender. Voeg een handvol ijsblokjes toe om die verfrissende textuur te krijgen. Sluit de blender goed af en zet hem aan op de hoogste stand. Let the magic happen!

Stap 4: Proef de zomer
Neem een moment om de verleidelijke aroma’s op te snuiven die uit de blender komen. Schenk de Frozen Strawberry Daiquiri in een feestelijk glas en garneer het met een verse aardbei en een plakje limoen. Het oog wil ook wat, toch?

Stap 5: Genieten maar!
Pak je rietje, neem een slokje en laat de zomerse smaken je betoveren.

Met deze verrukkelijke Frozen Strawberry Daiquiri in je hand ben je klaar om de zomer te omarmen en al je zorgen achter je te laten. Nodig je vrienden uit, schep op van deze heerlijke cocktail en maak herinneringen die je voor altijd zullen koesteren. Proost op de zomer en op het leven!