Buurman & Buurman kleurwedstrijd 👬

Onze klussende vrienden Buurman & Buurman komen naar Hardenberg! Op zaterdag 12 augustus is er een meet & greet met deze vrolijke buren. Hier kan je met ze knuffelen, een gezellig praatje maken en je kan natuurlijk met ze op de foto. Dit is niet de enige keer dat ze in Hardenberg te vinden zijn. Op zaterdag 21 oktober is de theatershow van ‘Buurman & Buurman gaan verhuizen’ in theater de Voorveghter. Wil jij hier nou bij zijn? Lees dan snel verder…

Winkelstad Hardenberg heeft een super gave kleurwedstrijd. Pak je potloden of stiften uit de kast en doe je best om deze kleurplaten zo mooi mogelijk in te kleuren. Degene die de mooiste en uniekste kleurplaat heeft gemaakt, die wint maar liefst twee kaartjes voor de theatershow in theater de Voorveghter.

De kleurplaten zijn hier te downloaden, je kan ze uitprinten en dan vervolgens inleveren bij het informatiepunt Hardenberg. Voor het geval dat je geen printer hebt zijn ze ook af te halen bij het informatiepunt. De kleurwedstrijd loopt tot dinsdag 15 augustus en woensdag 16 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt.

Veel succes en plezier met de kleurplaat, a je to! 😁