23 april 2024

Ontdek de leukste activiteiten in Hardenberg deze meivakantie! 🌳🛍️🍰☕

De meivakantie staat voor de deur en dat betekent tijd voor ontspanning en natuurlijk… plezier! Als je je verveelt is Hardenberg de place to be. We hebben wat tips voor je op een rijtje gezet.

Save the City APP
Met de Save de City APP beleef je Hardenberg als één grote escape room. Met je mobiel in de hand beleef je een spannend avontuur waarbij je door de tijd reist. Op verschillende locaties leer je meer over de geschiedenis van Hardenberg, van aaltje Kraak, De Klepperman tot de eeuwige strijd met het water. Kijk hier voor meer informatie en download de app in de Appstore of Googleplay.

Bioscoop of theater
Met het wisselende weer is het heerlijk om af en toe een dagje binnen te zijn. In plaats van thuis zitten kan je ook lekker een filmpje pakken of gezellig naar het theater gaan!

Op de website van Theater de Voorveghter kun je het programma van de voorstellingen bekijken: https://www.voorveghter.nl

Op de website van Bios Hardenberg kun je bekijken wanneer en welke films er draaien: https://www.bioshardenberg.nl/

Joggem kinderroute
Wil je met de kids op avontuur? Wandel dan de Joggem kinderroute! De kinderroute vertelt het verhaal over de overstroming van de Vecht, waarbij informatie wordt gegeven over het Vechtpark. Lees hier meer over de Joggem route.

Shoppen in Winkelstad Hardenberg
In Winkelstad Hardenberg zijn leuke winkels om lekker te shoppen. Met trendy modewinkels, speciaalzaken en praktische winkels is er in ieder geval genoeg keuze. Op de maandagochtend van 08:00 uur tot 13:00 uur vindt de wekelijkse markt plaats. Perfect om te combineren met een middagje shoppen dus!

Kunstroute
Wil je een frisse neus halen? Kies dan voor één van de vele wandelroutes. Met de kunstroute maak je kennis met alle kunst in Hardenberg. Als je je telefoon erbij houdt kan je meteen meer informatie over de kunstwerken lezen. Lekker in beweging en cultuur snuiven! De kunstroute door Hardenberg vind je hier.

Bak of kook wat lekkers!
Bij het Streekhuus kun je allerlei ingrediënten vinden om heerlijke lekkernijen te maken. Of het nu regent, je een dagje binnen wilt doorbrengen, of gewoon thuis wilt ontspannen, voor elk moment is er iets lekkers. De heerlijke bakmixen zijn perfect voor een gezellige bakdag tijden de meivakantie!