Recept: Gevulde eieren voor een paasbrunch!
Gevulde paaseieren mogen niet ontbreken op de paasbrunch! Deze klassieker is niet alleen feestelijk, maar ook heerlijk romig en vol van smaak. Met een vleugje mosterd en frisse citroen zijn ze net even anders dan de gewone gevulde eieren. Ze zijn eenvoudig te maken en een echte favoriet! Perfect om je paastafel extra feestelijk te maken!

Ingrediƫnten (voor 6 gevulde eieren)
-
- 1 tl kerriepoeder (optioneel, voor een extra smaakje)
-
- Bieslook of peterselie (ter garnering)
-
- Paprikapoeder (optioneel, voor een vleugje kleur)
Bereidingswijze
-
- Kook de eieren: Breng een pan water aan de kook en kook de eieren in ongeveer 10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
- Halveren & vulling maken: Snijd de eieren in de lengte doormidden en schep de eidooiers eruit. Prak de dooiers fijn in een kom.
- Mixen: Voeg mayonaise, mosterd, citroensap, kerriepoeder, zout en peper toe. Meng tot een gladde massa.
- Vullen: Vul de halve eiwitten met het mengsel. Dit kan met een lepel of spuitzak voor een mooi effect.
- Garneren: Bestrooi met fijngehakte bieslook of peterselie en eventueel een snufje paprikapoeder.
- Serveer & geniet: Zet de gevulde eieren op een mooie schaal en serveer ze direct of bewaar ze in de koelkast tot gebruik.
Smakelijk eten en een fijn Pasen! š£