18 september 2024

Terugblik op succesvol Fashion Festival 2024

Op 14 september vond het Fashion Festival na een lange tijd weer plaats in Hardenberg! Waarbij mode-liefhebbers konden genieten van modeshows, de meest trendy najaarscollecties en vintage items konden scoren. Daarnaast was er een ook een Fashion route uitgestippeld waarbij je een prachtige prijs kon winnen!

Refashion Markt

Met een prachtige zonnige dag werd er volop genoten van mode, muziek en gezelligheid. Er stonden vanaf 11 uur ongeveer 30 kraampjes op de Refashionmarkt waar je tweedehands mode kon verkopen maar ook zeker kon shoppen!

Modeshows op de Markt

Daarnaast kon je om 12, 13.30 en 15 uur inspiratie opdoen tijdens de 3 modeshows waarin een enthousiaste grote groep de nieuwe najaars- en wintermode bekendmaakte van 2024 en 2025. Maar liefst 30 bedrijven deden mee waardoor het een groot spektakel was voor het publiek.

Fashion route

Naast de modeshow en de markt was er een leuke Fashion route uitgestippeld door het centrum. Je kon met het routeboekje langs verschillende winkels lopen waar de vragen te vinden waren op posters. Wie alle vragen correct beantwoordde en het routeboekje inleverde, maakte kans op een cadeaubon van 250 euro voor winkelstad Hardenberg. Doordat de route zoveel gelopen werd bracht het een gezellige sfeer in de stad en zorgde het ervoor dat iedereen een leuke dag had vol gezelligheid.

Al met al was het Fashion Festival een groot succes, waarbij mode, vintage en gezelligheid samen kwamen.